Суспільство
30 березня 2015
Колишня заступниця начальника Кримської митниці, що влаштувала ДТП з трьома постраждалими, працевлаштувалася в Миколаєві
Колишня заступниця начальника Кримської митниці Ганна Колодяжна тепер працює заступницею начальника Миколаївської обласної митниці.
news-image

Як стверджує журналіст Дмитро Гнап, Колодяжна є племінницею колишнього прем'єр-міністра Криму Василя Джарти, інформує Є | Єдність.інфо із посиланням на События Крыма.

"Пам'ятаете покійного Васю Джарти - колишнього прем'єра Криму і одного з лідерів "Партії регіонів"? Він любив своїх молодих родичок влаштовувати на хлібні місця. Одна з дочок була суддею госпсуду Києва. Друга - застначальника митниці в Київської області. А ось племінницю Колодяжну дядько прилаштував заступником в Кримську митницю ", - написав журналіст у" Фейсбуці ".

Він також нагадав, що в Криму Колодяжна відзначилася скандальним ДТП, коли її "Лексус" вилетів на зустрічну смугу і врізався в іншу машину, пасажири якої отримали серйозні травми.

"Але ні ця історія, ні близькість до покійного Джарти, очевидно, не завадили Колодяжної після Майдану і анексії стати одним з керівників Миколаївської митниці. Більше того, три місяці тому вона очолила процес реорганізації митниці в області", - пише Гнап.

Журналіст також повідомив, що має намір звернутися в Люстраційний комітет із запитом, чи підпадає Колодяжна під автоматичне звільнення.

"Упевнений, людина з таким досвідом не залишиться без роботи. Тільки не на державній службі", - зазначив він.

Нагадаємо, в квітні 2012 року заступник начальника Кримської регіональної митниці Ганна Колодяжна, не впоравшись з керуванням дорогою іномаркою, влетіла в авто дніпропетровців, яке тепер не підлягає відновленню. У ДТП постраждали як мінімум три людини, у тому числі маленька дівчинка.

Читайте також:Запорізькі прокурори потрапили під люстрацію