Світ
30 березня 2015
Королева Британії розпустила парламент
Королева Британії Єлизавета ІІ розпустила парламент і дала офіційний старт передвиборчій кампанії
news-image

Дільниці відкриються для британців 7 травня. До цього 2 основні партії мають час, щоб схилити виборців на свій бік інформує Єдність.інфо з посиланням на 24ТВ.

Фактично передвиборча кампанія в Британії стартувала раніше. Однак саме сьогодні вона вийшла на фінішну пряму, і відсьогодні дебати будуть запеклішими. Поки між консерваторами та лейбористами зберігається мінімальний розрив на користь останніх.

"Наступним прем’єр-міністром, який працюватиме за цими дверима, буду я або Ед Мілібенд. Ви можете обрати економіку, яка зростає, створює робочі місця, заробляє гроші, які йдуть на охорону здоров’я. Або ж так само ви можете проголосувати за економічний хаос Еда Мілібенда, за підвищення податків на 3 тисячі фунтів для кожної сім’ї",— сказав лідер консерваторів Девід Кемерон.
"Не може бути нічого гіршого для нашої країни і для нашого бізнесу, зорієнтованого на експорт, аніж ці політичні ігри з нашим членством в ЄС. Я не допущу виходу", — наголосив лідер лейбористів Ед Мілібенд.

До слова, Кемерон відновлює програму "холодної війни", яку в свій час запустила Маргарет Тетчер для боротьби проти домінування Російської Федерації в Східній Європі.

Читайте також:Британський прем'єр відродив фонд опору Росії часів "холодної" війни