Політика
31 березня 2015
Найєм підозрює про "понятійний" пакт про ненапад
Чи будуть дотримані домовленості між Порошенко та Коломойським?
news-image

Про це Найєм заявив в інтерв'ю "Медузі", пише Є | Єдність.інфо  з посиланням на "Українську правду".

Я думаю, що якась "понятійка" укладена між ними, тому що важко повірити в те, що Порошенко не розуміє, що може зробити Коломойський, які у нього є ресурси для цього. Я думаю, що ця "понятійка" укладена на якийсь час, що є якийсь пакт про ненапад", – сказав депутат від БПП.

Зокрема, він вірить, що Порошенко і Коломойський домовилися про виплату дивідендів та зміну керівництва "Укрнафти" і "Укртранснафти", але не вірить, що ці домовленості будуть дотримані.

 

У Коломойського тепер розв'язані руки – він вже не держчиновник, він вже не несе відповідальність за область і він зараз буде розкручувати політичну карту. Для президента зараз єдиний спосіб зберегти себе – залишатися неупередженим у всіх інших таких бізнес-конфліктах. Якщо Порошенко зможе залишитися до кінця відвертим, пояснити ситуацію, визнати помилки або атакувати у відповідь так, щоб це була зрозуміла і прозора атака, то він зможе витримати. Якщо Порошенко почне в цій історії відступати, якщо його поведінка або відповіді будуть незрозумілі, то в нього є великі ризики", – сказав депутат.

Як відомо, нещодавно права рука Коломойського Геннадій Корбан різко розкритикував команду президента, назвавши її "кумівською клікою".  Потім  він відмовився від своїх слів. 

Читайте також: Найєм про відставку Коломойського: він захоче реваншу та використає всі свої ресурси