Спорт
5 квітня 2015
Український спортсмен в образі козака виразив свою підтримку кримськотатарському народу (відео)
4 квітня в Києві пройшов неймовірний за своїми масштабами для нашої країни міжнародний турнір WorldWFC Cage Encounter 3.
news-image

Турнір, в якому взяли участь 30 бійців міжнародного класу з 12 країн - України, Франції, Молдови, Росії, Італії, Грузії, Білорусі, Туркменістану, Казахстану, Румунії, Словаччини та Марокко, розпочався з хвилини мовчання в пам'ять про загиблих на російсько-українській війні бійців. 

Про це пише Є | Єдність.інфо.

Усі спортсмени, окрім представників Чеченської республіки, виходили на ринг у футболках з написом "No war". 

Український спортсмен Олександр Долотенко перед боєм з його земляком Артемом Шоколою влаштував справжнє патріотичне шоу. 

На доріжці, що веде до клітини, з'явився хлопець а-ля козак з нагайкою. Потім двоє інших юнаків у вишиванках влаштували бої на шаблях, і тільки через кілька десятків секунд з-за лаштунків з'явився сам Саша - в образі козака, що накинув на плечі прапор з кримсько-татарською символікою. 

Слід відзначити також гідний вчинок грузинського бійця Паата Робакідзе, який викликав бурхливі овації у всього залу. Після перемоги над українцем Олексієм Олійником чоловік вийшов на ринг з грузинським та українським прапорами. 

Читайте також: На всесвітньому турнірі зі змішаних єдиноборств підтримали Україну і кримських татар (ФОТО + ВІДЕО)