Світ
6 квітня 2015
У Дубаї двоє поліцейських відправляться до в'язниці за п'яну оргію на яхті
Два чоловіки і три жінки, засуджені до одного року позбавлення волі за вступ у позашлюбні інтимні стосунки. Один із засуджених - сержант поліції Дубаї, другий - поліцейський з Коморських островів.
news-image

Кримінальний суд Дубаї виніс вирок у справі 28 осіб, які були заарештовані за підозрою в участі у вечірці, що проходила в жовтні 2014 на яхті, яка перебувала в дубайській марині. Серед фігурантів справи - армійські офіцери і співробітники поліції, передає Є | Єдність.інфо.

П'ятеро людей, серед яких два чоловіки і три жінки, засуджені до одного року позбавлення волі за вступ у позашлюбні інтимні стосунки. Один із засуджених - сержант поліції Дубаї, другий - поліцейський з Коморських островів.

Всі підсудні засуджені до штрафу в розмірі 2.000 дирхамів (545 доларів) за "участь у зборах, що спонукає до скоєння гріховних дій". Дев'ять учасників вечірки заплатять стільки ж за розпивання спиртних напоїв.

Поліція провела рейд на підставі отриманої агентурної інформації. Були конфісковані 101 пляшка з алкогольними напоями, вилучені простирадла з доказами злочину та інші матеріали.

"Яхта була прикрашена як для дня народження - з повітряними кульками та святковим тортом. Жінки були одягнені неналежно - в купальниках або нижній білизні. Серед затриманих був і чоловік, одягнений у жіноче плаття", - розповіла поліцейська, яка брала участь в операції .

Серед затриманих виявилися 15 чоловіків у віці від 21 року до 43 років і 13 жінок у віці від 20 до 36 років. 11 заарештованих чоловіків були з Еміратів (в їх числі - четверо поліцейських і троє армійських офіцерів), двоє - з Ірану, двоє - з Коморських островів. Вісім затриманих жінок були з ОАЕ, дві - з Марокко, інши - з Ємену, Оману та Саудівської Аравії.

Слідством було встановлено, що організував вечірку 31-річний співробітник поліції, який домовився зі своєю 25-річною знайомою (підданою Омана), що вона приведе "подруг". У поліції підозрювали, що жінкам платили за секс, однак у вироку суду це не відображено.

Читайте також: У кав'ярні в Дубаї відвідувачам пропонують найдорожче у світі морозиво вартістю 817 доларів