Суспільство
6 квітня 2015
Російський політик Дмитро Рогозін відпочив на «віджатій» дачі Тарути (фото)
Наразі маєток українського олігарха націоналізовано.
news-image

Російський політик, заступник голови уряду РФ Дмитро Рогозін побував в окупованому Криму, де відпочив на захопленій бойовиками “Самооборони Криму” дачі українського народного депутата та олігарха Сергія Тарути, пише Є | Єдність.інфо.

Фотографії резиденції виклав на своїй сторінці в Facebook.

"Прихватизувавши" санаторій "Айвазовський", губернатор-олігарх Тарута розбив тут вишуканий японський сад з сакурою і химерними гігантськими валунами, спеціально привезеними з Японії, а також прикрасив сходи венеціанської мозаїкою. Мабуть, будував рай для себе і київських гостей-подільників. Корпуси для курортників, що муляли йому очі, знести у своєму маєтку Тарута не встиг - загони кримської самооборони дали йому рік тому підср..ник, а тому тепер вся ця краса знову націоналізована республікою. Але місце варто ваших очей", - повідомляє Рогозін.

Правди кажучи, політику також було слід згадати  про розкішні особняки російських чиновників і депутатів, фотографії яких періодично викладають в інтернеті російські борці з корупцією. Є в мережі також згадки і про дорогу квартиру самого Рогозіна, що розташована в центрі Москви.