Світ
7 квітня 2015
В Індії чоловік збирався одружитися на змії
27-річний житель Індії Сандип Патель збирався одружитися на змії, стверджуючи, що в минулому житті та була красивою дівчиною.
news-image

За словами молодої людини, змія дала зрозуміти, що закохалася в нього. Подивитися на незвичайну церемонію зібралося кілька тисяч людей, повідомляє Є | Єдність.інфо.

Сам наречений також збирався перетворитися на змію відразу після церемонії. Для цього Патель запросив на весілля шамана, щоб той ввів його в глибокий транс. За даними журналістів, на весіллі, що проходило в одному з храмів села Фулпур в штаті Уттар-Прадеш, були присутні від 12 до 15 тисяч чоловік. Священик, який проводив церемонію, стверджував, що Сандип Патель "з дитинства був схожий на змію".

На жаль, через скупчення народу правоохоронці увірвалися в храм і зірвали церемонію. Розчаровані глядачі пригрозили представникам влади влаштувати безлади, однак ті викликали підкріплення, і жителі села були розігнані по домівках.

Сандип Патель і його батько були оштрафовані за порушення громадського порядку.

Що стало зі змією, не повідомляється.

Це не перший випадок, коли громадяни Індії вирішують одружитися із змією. Попередній подібний інцидент був зафіксований дев'ять років тому. 

Читайте також: В Індії натовп увірвався в тюрму і лінчував ґвалтівника