Події
8 квітня 2015
Киянин через ревнощі вбив свою молоду дружину
Сімейна трагедія трапилася у Голосіївському районі столиці.
news-image

Працівники міліції на місці події затримали 51-річного киянина, який наніс своїй молодій дружині травми, несумісні з життям, повідомляє Є | Єдність.інфо із посиланням на прес-службу МВС.

Чоловік померлої знаходився у стані алкогольного сп'яніння  та розповів працівникам міліції свою життєву історію: з цією жінкою вони одружені  майже 15 років, мають дитину. Останні 5 років чоловік був за кордоном на заробітках. За цей час його дружина закохалася в іншого. Він про це знав, але розривати шлюб не хотів.

Коли останній раз чоловік повернувся до Києва, його дружина пообіцяла, що покине коханця. Близько року вони прожили разом і, навіть, хотіли народити ще одну дитину.

 

Дружина завжди поверталася рано. А того вечора я почав хвилюватися - вже 22.00 година, а її ще немає. Мої дзвінки на мобільний жінка вперто ігнорувала. Опівночі вона зайшла до хати. Нічого не пояснюючи, почала готуватися до сну. Я був страшенно розлючений. А далі зчинилася сварка. Зненацька жінка впала і знепритомніла, - спочатку розповідав господар.

Але потім  зізнався, що смерть дружини на його совісті: мовляв, не втримався і вирішив її, невірну, «провчити». Злість, ревнощі і горілка затьмарили його розум.  

 В результаті проведеної медичної експертизи було встановлено, що смерть 37-річної жінки настала внаслідок отримання внутрішньочерепної травми. Підозрюваний свою провину визнав повністю. Наразі чоловіка затримано та  оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.