Світ
9 квітня 2015
Кім Кардашян у Вірменії зустрів натовп шанувальників
Зірка повезла чоловіка та доньку на історичну батьківщину.
news-image

Американська актриса та світська левиця Кім Кардашян вирішила відвідати свою історичну батьківщину, передає Є | Єдність.інфо.

Зірка народилася в Лос-Анджелесі, проте є наполовину вірменкою. 8 квітня Кім прилетіла в Єреван разом із чоловіком Каньє Вестом, дочкою та сестрою Хлоєю. 

Приліт Кім і Каньє став справжньою сенсацією в Єревані і зібрав величезний натовп їх шанувальників в аеропорту "Звартноц". Зірок зустрічали заступник міністра економіки Сергій Аветисян та дівчата в національних одягах і з хлібом і сіллю.

Припускається, що Кім, приїхала на батьківщину своїх пращурів по татовій лінії з нагоди 100-річчя геноциду вірменського народу. Оселилися гості в готелі "Marriott".

У своєму Instagram Кардашян поділилася першими враженнями від вірменської столиці.

Любов та гостинність у Вірменії неймовірно прекрасні! Я не можу повірити, що всі ви, янголята, стоїте коло готелю з квітами та усмішками, - написала Кім, назвавши цю поїздку "мандрівкою всього її життя".

Відомо, що до кінця тижня до Кім, Каньє, Хлої та маленької Нори приєднається решта клану Кардашян.

Родина планує відвідати монумент геноциду, музеї, зустрітися з деякими вірменськими політиками та з'їздити до міста Гюмрі, де мешкають далекі родичі Кардашянів. 

Читайте також: Кім Кардаш'ян спить в стягуючому корсеті (фото)