Суспільство
10 квітня 2015
Симоненко лякає розвалом України через заборону комунізму
На думку головного комуніста країни - заборона компартії означає, що возз'єднання західноукраїнських земель з рештою території України було незаконним.
news-image

Лідер комуністів України Петро Симоненко побачив в законах про заборону комуністичної ідеології загрозу національній безпеці, повідомляє Є | Єдність.інфо.

Пакетом так званих законів по "декомунізації" правлячий режим завдав удару по національній безпеці і поставив під загрозу існування держави Україна, - заявив Симоненко.

За його словами, заборона комуністів анулює пакт Молотова-Ріббентропа.

Це визнання незаконним возз'єднання західноукраїнських земель з рештою території України, - обурився комуніст.

Лідер комуністів не залишив осторонь і анексування Криму, на його думку, анти-комуністичні закони легалізують російський псевдореферендум.

Питання про включення Криму до складу України - це, де-факто, визнання законності березневого 2014 кримського референдуму і права Криму на возз'єднання з Росією. Виявляється злочинними є і прийняття Декларації про державний суверенітет 19 липня 1990 і Акт про незалежність 24 серпня 1991 року, які за логікою нинішньої влади повинні бути скасовані, так як приймалися "злочинним комуністичним режимом, - підкреслив Симоненко.
Читайте також: Верховна Рада заборонила пропаганду комуністичного та нацистського режимів в Україні