Попелюшка знайшла принца серед мандрівників у часі
Відому актрису Лілі Джеймс застали у супроводі свого не менш відомого бойфренда Метта Сміта.
news-image

Лілі Джеймс, відома своєю роллю в "Попелюшці" та Метт Сміт, який вважається улюбленим Доктором серед фанатів культового британського серіалу "Доктор Хто" стверджують, що вони просто знайомі, передає Є | Єдність.інфо.

Лілі Джеймс застали у супроводі свого бойфренда Метта Сміта. І це один з небагатьох випадків, коли актриса була помічена на публіці з "Доктором".

Пара була в клубі Mayfair з приятелем Райаном Гослінгом, який був у місті, щоб сприяти зйомці нового фільму Лост-Рівер, який буде його дебютом в ролі як режисера.

Райан сказав, що він запропонував Метту роль у фільмі, побачивши, як він грав свою культову роль Доктора.

"Одного разу я дивився телевізор і почув голос Метта Сміта. Це був "Доктор Хто" і був епізод, де він був у машині часу та кричав на іноземні кораблі, як бос. Як актор я знаю, що це досить важко зробити, тому що я впевнений, що цих кораблів там не було. Я подумав:" Хто цей хлопець? Немає жодного схожого на нього. Він, як один з тих акторів, з сімдесятих років. Я сказав:" Я повинен працювати з цим хлопцем. Так що я вистежив його", - розповів Гослінг одному з іноземних видань.

У вересні Метт і Лілі були помічені, коли відпочивали в Прімроуз Хілл. Раніше Метт заявляв, що не готовий стати розсудливим, але безумовно, кришталеві туфельки Лілі змусили його передумати.