Резонанс
14 квітня 2015
Слідчий комітет займається еротичним танцем школярок
Слідчі органи перевіряють розміщений в мережі ролик.
news-image

Як повідомляє Є | Єдність.інфо, слідчі органи перевіряють розміщений в мережі ролик, на якому старшокласниці з Оренбурга виконують танець з еротичними елементами, передає «Інтерфакс».

У ролику показаний танцювальний номер під назвою «Бджілки і Вінні-Пух». На сцені виступає гурт неповнолітніх дівчаток у відвертих нарядах і виконують груповий еротичний танець, так званий тверкінг, - описали те, що трапилося в СК.

У слідчому відомстві мають намір з'ясувати особи учасниць ролика і їх вік, а також дані про хореографа танцю.
Слідчий комітет планує дати юридичну оцінку тверкінгу оренбурзьких школярок і вжити необхідних заходів.

Нагадаємо, що звітний концерт шкільного ансамблю з Оренбурга, який відбувся ще наприкінці січня поточного року, підірвав мережу кілька місяців потому. Колектив показав дещо нестандартний для дитячої школи танцю номер "Бджілки і Вінні-Пух".

Багато елементів виступу, який супроводжувався музикою з відомого радянського мультфільму про Вінні-Пуха, виявилися досить відвертими та з натяком на еротику. Школярки у помаранчево-чорних костюмах танцюють тверк – стиль, у якому танцівники в провокаційній манері напівприсівши або стоячи рухають стегнами знизу вгору. Під час танцю дівчата не тільки активно рухають стегнами, а й знімають спідниці.