Алла Пугачова відзначає сьогодні 66-й день народження
День народження співачка святкує в Ізраїлі.
news-image

Радянська і російська естрадна співачка, продюсер, композитор, народна артистка СРСР Алла Пугачова сьогодні, 15 квітня, відзначає день народження - їй виповнюється 66 років, передає Є | Єдність.інфо.

Співачка народилася в Москві. Захоплення музикою у неї почалося з раннього дитинства. У 1965 році в програмі «Доброго ранку» на радіо прозвучала її пісня «Робот». Наступні 2 роки молода артистка гастролює з агітбригадою в Заполяр'ї і в Тюмені. У 1967 Алла Пугачова стає концертмейстером в училище циркового та естрадного мистецтва і одночасно навчається в музичному училищі імені Іпполітова-Іванова в Москві на диригентському курсі.

З 1970 року Пугачова працює в Росконцерті, виступає в групах «Москвичі», «Веселі хлоп'ята», «Ритм», в естрадному ансамблі Олега Лундстрема. У 1980 році закінчує режисерський факультет інституту театрального мистецтва імені Луначарського. У цьому ж році Пугачова отримує звання Заслуженої артистки РСФСР.

Алла Пугачова в 1991 році стала останньою Народною артисткою Радянського Союзу. За роки творчої кар'єри в репертуар Пугачової увійшло понад 500 пісень російською, англійською, французькою, івритом, німецькою, фінською мовами, її дискографія налічує більше 100 сольних платівок, CD та DVD дисків.

Наразі співачка  вже шостий рік поспіль не виходить на велику сцену, всі сили віддає вихованню двійнят Гаррі та Лізи. Відомо, що сьогодні у день народження Алла Борисівна не хоче галасливого святкування, і від московської суєти виїхала в Ізраїль разом з чоловіком Максимом Галкіним та дітьми. Разом із нею вирушила і її подруга Галина Волчек.

Читайте також: У мережі з'явилося відео з вечірки в замку Пугачової і Галкіна (відео)