Події
15 квітня 2015
У Києві сварка між двома кавалерами закінчилася вбивством
Трагедія трапилася вчора ввечері у Дніпровському районі столиці.
news-image

Потерпілий, 27-річний киянин разом із своєю нареченою був запрошений на пікнік, який влаштував колишній кавалер дівчини, пише Є | Єдність.інфо.

 Зрозуміло, що чоловіки під час застілля розпивали спиртні напої. Повертаючись з відпочинку, вони обоє зголосилися провести молодицю додому. В якийсь момент між суперниками виникла словесна перепалка, яка переросла у бійку.

"39-річний затриманий стверджує, що першим ножове поранення спричинив йому потерпілий. Мовляв, він мусив захищатися, тому вихопив ніж та почав наносити ножові поранення у відповідь. 
Зрозумівши, що накоїв, зловмисник кинувся тікати. Подався лиходій до своєї знайомої, яка мешкала неподалік. Там переодягнувся в інший одяг та перебинтував рани, а потім повернувся додому", - повідомляє прес-служба ГУМВС в м. Києві.

Вхідні двері міліціонерам відчинила родичка підозрюваного, яка намагалася запевнити, що розшукуваного вдома немає. Виявили правоохоронці зловмисника під ліжком.

Вже встановлено, що затриманий неодноразово відбував покарання у місцях позбавлення волі за скоєння ряду злочинів, в тому числі і вбивства.

Слідчим відділом Дніпровського районного управління столичної міліції розпочато кримінальне провадження за статтею 115 КК України (умисне вбивство). Підозрюваному загрожує до 15 років ув’язнення.