Ольга Фреймут показала свою квартиру в Києві (ФОТО)
Популярна телеведуча шоу "Інспектор Фреймут" на каналі "1+1" вирішила підняти тему домашніх працівників та порівняти умови їх праці у сім'ях за кордоном і в Україні.
news-image

Як повідомляє Є | Єдність.інфо із посиланням на Viva.ua, Фреймут відвідала будинок співачки і екс-учасниці групи "Віа Гра" Ольги Карягіна, господарством якою займається 7 осіб, і дізналася, скільки заробляють помічники співачки, а також як до них ставляться роботодавці.

Крім того, Фреймут вирішила поекспериментувати, відкривши двері власної квартири на Подолі для представників клінінгової компанії. Квартира "інспектора" була обладнана прихованими камерами і мікрофонами, а сама господарка спостерігала за прибиранням з сусідньої кімнати.

Мені було складно залишатися об'єктивною журналісткою, і в якийсь момент я захотіла зупинити "інспекцію". У мені заговорила господиня квартири, яка самостійно робила в ній ремонт, - прокоментувала зйомки програми Ольга Фреймут.

За її словами, телеведуча завжди сама прибирає свою квартиру, і якби заздалегідь знала, на що вона перетвориться, відмовилася б від цього експерименту.