Події
15 квітня 2015
Шахтарі Донеччини почали страйк
Гірники "Красноармійськвугілля" вимагають виплатити їм заборгованості по заробітній платі та призначити нового керівника підприємства для вирішення поточних проблем.
news-image

Як передає Є | Єдність.інфо із посиланням на прес-службу ГУМВС в Донецькій області, у Димитрові проходить організований страйк працівників державного підприємства "Красноармійськвугілля". 

Як повідомили у міліції, вчора до міськвідділу міліції надійшло повідомлення про призупинення виробництва і початок страйку. На роботу не вийшли 90 шахтарів. Інші гірники знаходяться на своїх робочих місцях і забезпечують життєдіяльність шахт, що входять до складу підприємства. Правоохоронці відреагували оперативно. На місце події прибула слідчо-оперативна група.

До місця проведення страйку наближені маршрути патрульних нарядів міліції.
 На поточний момент протиправних дій не відбувалося. Ситуація залишається під контролем", - повідомив виконуючий обов'язки начальника Димитровського МВ Андрій Єпур.

Зараз між учасниками страйку, адміністрацією шахт, представниками міської влади та керівництвом обласної та міської міліції налагоджений діалог.

Нагадаємо, вчора президент України Петро Порошенко підписав указ про виділення 400 мільйонів гривень для виплат зарплат шахтарям.