Політика
15 квітня 2015
"Росія - це скажена собака на порозі Європи",- Аваков
Аваков розповів про Росію на зустрічі з італійськими політиками в Римі.
news-image

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков на зустрічі з італійськими політиками в Римі жорстко розкритикував політику РФ, інформує Є | Єдність.інфо.

Про це політик розповів на своїй сторінці у фейсбуці. Політик зауважив, що була необхідна різка та відверта розмова, тому що Росія активно почала лобіювати в Європі свою позицію.

За словами Авакова, Росія почала відволікати далеку від лінії фронту Італію, Францію, Іспанію.

"Керівництво країни вирішило - без церемоній показувати європейцям реальний стан речей в російсько-українському конфлікті. Посилити двосторонній обмін з політикумом найважливіших європейських країн.",- пише міністр.

Аваков розповів, що дозволив собі більше, ніж кадрові дипломати і дав більше інформації.

"І знаєте що? Дуже добре прийняли італійці ПРАВДУ, нехай навіть і не чекали її мати в такому вигляді. І на порівняння моє нинішнього путінського режиму з скаженою собакою, яку змушена стримувати України - ніхто не заперечив.", - написав політик.

Аваков наполягає, що нам важлива і потрібна підтримка провідних європейських країн. Міністр розповів, що пояснив політикам Італії, що наша боротьба - не тільки за Україну, а за всю Європу.

"Мене задовбала російська антиукраїнська брехня. Два дні витрачу на масовий контрудар по брехні російських політиків і змі. Це важливо зараз і важливо для майбутнього, коли ми усмирим шалену путінську собаку або вона здохне!", - підсумував Аваков.