Суспільство
15 квітня 2015
Колишній агент ЦРУ зізнався у вбивстві Мерилін Монро
Норман Ходжес розповів, що стояв на чолі п'ятірки професіоналів, які підлаштовували все, щоб смерть людей, небезпечних для влади, виглядала як нещасний випадок.
news-image

78-річний відставний офіцер ЦРУ, Норман Ходжес, зробив ряд дивовижних зізнань після того, як у понеділок опинився в Sentara General Hospital . Він стверджує, що скоїв 37 вбивств для американського уряду між 1959 і 1972 роками. Серед жертв була актриса і модель, Мерилін Монро. Про це повідомляє Є | Єдність.інфо із посиланням на World News Daily report.

Колишній агент Норман Ходжес сказав, що він стояв на чолі п'ятірки професіоналів, які підлаштовували все, щоб смерть людей, небезпечних для влади, виглядала як нещасний випадок.

Ось що розповів Ходжес про підготовку вбивства Монро.

У нас з'явилося свідчення того, що Мерилін Монро переспала не тільки з Кеннеді, але і з Фіделем Кастро. Мій начальник Джиммі Хейворт сказав, що вона повинна померти, і я повинен влаштувати, щоб все виглядало як суїцид або передозування. Мені раніше не доводилося вбивати жінок, але я підкорився наказу. Я зробив це для Америки! Адже Монро могла передавати комуністам стратегічно важливу інформацію, а ми не могли допустити цього. Вона повинна була померти! Я просто зробив те, що я повинен був зробити! - сказав Ходжес.

5 серпня 1962 близько першої години ночі він увійшов до кімнати зірки і зробив їй укол заспокійливого, змішаного з барбітуратом нембуталом, що призвело до смерті акторки.

Незважаючи на те, що всі, хто міг би підтвердити розповідь ветерана ЦРУ, вже мертві (його начальник, який нібито віддавав наказ, помер від серцевого нападу в 2011 році, не залишилося нікого в живих і з "п'ятірки" вбивць, на яких посилається Ходжес), зізнаннями колишнього співробітника спецслужб зацікавилися в ФБР - в палаті для тих хто вмирає він знаходиться в наручниках, а наразі йде розслідування і перевірка викладених ним фактів.

Нагадаємо, Мерилін Монро була знайдена мертвою, з телефонною трубкою в руці, в ніч з 4 на 5 серпня 1962, у власному будинку в Лос-Анджелеському районі Брентвуд, штат Каліфорнія. Близько ліжка була порожня упаковка від снодійних пігулок, 14 інших бульбашок від ліків і таблеток були виявлені на нічному столику. Актриса не залишила жодних передсмертних записок. Тіло було прийнято в морзі для розтину, після чого було оголошено, що вона померла від передозування снодійного. 

Читайте також: Колишний очільник ЦРУ розпатякав коханці таємну інформацію