Політика
15 квітня 2015
Борислав Береза розповів за що вбили екс-регіонала Калашнікова
Екс-регіонал Олег Калашніков був вбитий на порозі своєї квартири.
news-image

Сьогодні ввечері був вбитий колишній депутат від Партії регіонів Олег Калашніков, інформує Є | Єдність.інфо.

За словами прес-служби МВС України, причиною смерті Олега Калашнікова стало вогнепальне поранення. 

Нардеп Борислав Береза написав на своїй сторінці в фейсбуці, що убитий Олег Калашніков був готовий почати співпрацювати з компетентними органами в плані надання свідчень.

 

"Чому? Тому що залишившись без фінансового підживлення почав шантажувати своїх колишніх наймачів тим, що розповість як він організовував "тітушек", хто це фінансував і через кого організовувалися всі процеси. Для підтвердження серйозності своїх намірів він почав контактувати з правоохоронними органами. І мабуть це сильно налякало колишніх наймачів Калашникова.",- написав Береза.

За словами політика, частина інформації, якою володів екс-регіонал залишилася на цифрових носіях.

"Хочу звернути увагу, що це сталося сьогодні, відразу після ультимативного заяви комітету з протидії корупції про те, що якщо ми через два місяці не побачимо якісні зміни в розслідуванні терору на Майдані, то будемо ініціювати відставку всього силового блоку. Хтось сприйняв нашу заяву більш ніж серйозно і почав "зачищати" кінці.", - підсумував нардеп.

На думку Берези низка дивних самогубств екс-регіоналів, а тепер і вбивство Калашнікова, викликають питання до правоохоронних органів. 

Читайте також: Мосійчук кинув в Березу пляшку з водою на засіданні Антикорупційного комітету (ВІДЕО)