І сам не гам і другому не дам: через параною Росії в Україні скасований прокат трилера "Номер 44"
Російська компанія "Централ Партнершип", яка є правовласником фільму, зняла картину з російського прокату й відізвала ліцензію на прокат картини в Україні.
news-image

У зв'язку з цим українська кінопрокатна компанія Multi Media Distribution, яка займалася фільмом в Україні, змушена була також зняти “Номер 44” з прокату, повідомляє Є | Єдність.інфо. І це з урахуванням того, що Держкіно України видало прокатні посвідчення для цього фільму.

Шкода, що через рішення  Міністерства культури Росії українці не побачать на великих екранах грандіозну прем'єру від продюсера Рідлі Скотта. У заяві мінкульта сказано:

"За підсумками прес-перегляду фільму у відомства виникли питання, що стосуються змісту фільму, у першу чергу - спотворення історичних фактів і своєрідних трактувань подій до, під час і після Великої Вітчизняної війни, а також образів і характерів радянських громадян тієї історичної епохи".

Нагадаємо, що у трилері розповідається неординарна історія про те, як співробітник КДБ, всупереч наказам начальства, розслідує серійне вбивство дітей, а система вставляє йому палиці в колеса. А втілюють задум режисера такі світові зірки, як Том Харді, Гарі Олдман, Нумі Рапас, Венсан Кассель.  

Читайте також: Порошенко офіційно заборонив російські фільми та серіали