Резонанс
16 квітня 2015
Як розстріляли Олеся Бузину. Розповідь очевидця
Сусід вбитого журналіста розповідає, що кілери чекали його під під'їздом.
news-image

Вбивці чекали на журналіста Олеся Бузину під під’їздом, де він мешкав. Такі припущення зробив сусід вбитого Віталій Татаренко, передає Є | Єдність.інфо з посиланням на depo.ua.

За його словами, він йшов додому на обід.

Я мешкаю в четвертому під'їзді, а Бузина проживав у другому. Але подвір'я в нас було спільним. Наче все було тихо, коли я вже йшов з обіду на роботу та раптом я почув кілька гучних пострілів, - сказав він.
Чоловік зазначив, що одразу повернувся і побачив, як в метрах 50-70 від нього двоє молодиків стріляють у чоловіка. Було звичайно далекувато, але я побачив, що Бузина навіть намагався закриватися руками від пострілів. 
Все це відбувалося кілька секунд. Після чого один з молодиків застрибнув у автівку темного кольору, яка була припаркована біля під'їзду Бузини. А другий вбивця підійшов до вже лежачого Бузини і ще один раз вистрелив у нього. Мабуть, то був контрольний постріл в голову, - додав свідок події.

За словами Татарченка, після цього і другий вбивця зстрибнув у ту саму автівку та вона дуже швидко зникла з подвір'я. Чоловік каже, що державні номери на машині були іноземними.

Виходить, що вбивці чекали на Бузину, щоб розправитися з ним. Добре, що я був досить далеко від місця події. Тому, що якби я був поруч, то мене могли прибрати, як свідка, - сказав Віталій Татаренко.

Зазначимо, що на даний момент слідчі МВС продовжують працювати на місті вбивства. Вони оглядають автівку покійного журналіста Бузини.

Нагадаємо, сьогодні у Києві на вулиці Дегтярівській в районі будинку номер 58 з машини "Форд Фокус" темно синього кольору був розстріляний журналіст Олесь Бузина.

В МВС повідомили, що Бузину розстріляли двоє невідомих у масках. Він отримав чотири вогнепальні поранення. 

Читайте також: Порошенко хоче знати, хто вбив Калашнікова і Бузину