Резонанс
16 квітня 2015
Бузина, Калашніков, Чететов, хто наступний?
Проросійську агентуру в Україні знищують, криваво замітаючи сліди.
news-image

15 квітня у Києві на порозі власної квартири застрелили колишнього нардепа від Партії Регіонів Олега Калашникова, а вже наступного дня посеред вулиці розстріляли найбільш проросійського журналіста України – Олеся Бузину. За словами виконуючого обов'язки глави МВС України Василя Паскала розслідуванню цих справ буде приділятися особлива увага.

Я взяв розкриття цих злочинів під особистий контроль. Про мотиви та попередні результати розслідування повідомимо пізніше, - зазначив Паскал.

Незважаючи на такі впевнені заяви головного правоохоронця країни, багато хто сумнівається, що слідство знайде організаторів злочину, та висловлює власні версії цих вбивств. Так, депутат Борислав Береза  написав на своїй сторінці у соцмережі, що перед смертю Калашников шантажував організаторів Антимайдану і готовий був співпрацювати з українськими спецслужбами.

А радник глави МВС Антон Геращенко назвав загибель Бузини не інакше, як: «відстріл антимайданівців», оголошений для того, аби замісти сліди.

Щойно був розстріляний сумно відомий журналіст Олесь Бузина. Я ще раз прошу всіх хто, мав відношення до організації та фінансування "Антимайдану" або інших протиправних дій проти Майдану і відчуває загрозу життю, звертатися в правоохоронні органи, щоб не слідувати шляхом Калашникова і Бузини, – зазначив нардеп.

Нагадаємо, в ніч на 28 лютого в Києві викинувся із 17-го поверху екс-заступник голови фракції Партії регіонів Михайло Чечетов, якого звинувачували у прийнятті «диктаторських законів».

Ввечері 9 березня був вбитий колишній депутат від Партії регіонів V і VI скликань Станіслав Мельник, якого вважали людиною Ріната Ахмєтова. 12 березня наклав на себе руки колишній голова Запорізької ОДА, нардеп-регіонал Олександр Пеклушенко причасний до розгону Євромайдану в Запоріжжі. 15 квітня застрелили «диригента» Антимайдану у Маріїнському парку Олега Калашникова, відомого тим, що у 2006 році публічно побив журналістку. А сьогодні, 16 квітня застрелили «головний рупор» боротьби з Євромайданом та ідеями української ідентичності – Олеся Бузину.

Ці люди були із різних областей, мали різні професії та соціальний статус. Більше того, вони могли між собою навіть ніколи не перетинатися. Єдине, що об’єднувало всіх вищеперерахованих, була послідовна робота над підривом національної ідеї України і внесення власної лепти у закріплення проросійської влади. Тепер, коли цій владі не вдалось втриматися в Україні їх наймачі, позбуваються усього та всіх, хто хоч якось може вказати на замовників. Така тактика характерна для російського ФСБ, колишні агенти якого, як правило забирають брудні таємниці із собою в могилу.

Євген Ігнатенко