Політика
17 квітня 2015
Відомий політолог отримав лист від "Української повстанської армії"
Політолог Володимир Фесенко отримав на електронну пошту лист, в якому так звана "УПА" бере на себе відповідальність за вбивства Калашнікова і Бузини.
news-image

Про це Володимир Фесенко написав на своїй сторінці у Facebook, повідомляє Є | Єдність.інфо

Отримав на електронну пошту лист із заявою від якоїсь "Української повстанської армії", в якому вона бере на себе відповідальність за вбивство "аниукраїнської наволочі": Чечетова, Пеклушенко, Мельника, Калашнікова, Бузини", -  цитує лист Фесенко.

Також він інформує, що у листі наводиться цікавий факт:

На підтвердження того, що саме наші бійці провели ці вбивства, наводимо факт, невідомий громадськості Калашніков був ліквідований зі зброї калібру 7.65х17 і 9х18, сам він також встиг зробити постріл зі своєї зброї ..."

Політолог зазначає, що найголовніше в цій заяві:

Ми розгортаємо безжальну повстанську боротьбу проти антиукраїнського режиму зрадників і московських холуїв і з цього часу будемо говорити з ними тільки мовою зброї аж до їх повного знищення".

Фесенко зазначив у своєму пості, що ця заява підтверджує його версію про те, що в якості виконавців вбивства Бузини і Калашнікова будуть заявлені радикальні українські націоналісти.

Це ще більше зміцнює мої підозри, що за спиною цих людей стоять російські спецслужби (хоча безпосередні виконавці, можливо, про це навіть не підозрюють)".

Він також зазначив, що ця заява також дає підстави підозрювати продовження кампанії вбивств, яка тепер може бути спрямована і проти представників вищого державного керівництва країни. І це можливо означає спробу російських спецслужб відкрити новий фронт (терористичний) проти України - всередині країни з метою дестабілізації внутрішньої ситуації.

"Навіть якщо ці люди, які вбили Бузину і Калашнікова і заявляють про готовність розпочати кампанію терору всередині України, вважають себе "патріотами України", об'єктивно вони діють в інтересах зовнішнього ворога. Сильно підозрюю, що ними можуть маніпулювати "куратори" з того ж ворожого табору", - додав він у своєму повідомленні.

Нагадаємо, що на цьому тижні сталося кілька резонансних вбивств, зокрема політика Олега Калашнікова і журналіста Олеся Бузини.

Читайте також: Вікторія Сюмар: «Парад політичних убивств», вочевидь, не випадковий