Події
20 квітня 2015
У столичному розважальному закладі правоохоронці виявили бордель (відео)
Під виглядом танцівниць стриптизу молоді дівчата надавали сексуальні послуги чоловікам за чималу грошову винагороду – 5 тисяч гривень за годину.
news-image

 До співробітників Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми надійшла інформація, що в приміщенні лаунж-бару вчиняють звідництво з метою розпусти, пише Є | Єдність.інфо із посиланням на прес-службу ГУМВС України в місті Києві.

Злочинна схема у закладі функціонувала доволі налагоджено. Дівчата були добре проінструктовані, як мають поводитися, коли до них завітав черговий клієнт. Здебільшого це  іноземці.

Молоді путани люб'язно сідали за столик до відпочиваючого, ненав'язливо пропонували їм відпочити «по-дорослому». 

 

При цьому одразу ж наголошували – ціна задоволення досить значна. Якщо клієнт погоджувався, він повинен був підійти до бармена і розрахуватися. Потім знімав номер в цьому ж готелі. Саме там повії і надавали чоловікові сексуальні послуги, - йдеться в повідомленні відомства.

Як пояснили затримані повії, в кінці тижня їм повертали лише половину зароблених грошей. Тобто, з 5000 гривень їм віддавали лише 2500. Решта грошей залишалася у організатора.

У теперішній час вирішується питання про притягнення винних осіб до кримінальної відповідальності за статтями 302 Кримінального кодексу України (створення або утримання місць розпусти і звідництво) та 303 Кримінального кодексу України (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією), - зазначає прес-служба.