Події
20 квітня 2015
Тимчук: Одеса напередодні травня - в зоні особливої уваги
У зв'язку з цим минулого тижня координатори групи "Інформаційний спротив" відвідали Одеську область з метою вивчення ситуації.
news-image

Дмитро Тимчук після вивчення ситуації в Одеській області напередодні травневих свят на своїй сторінці у Facebook звітував, що  впродовж останніх тижнів співробітники СБУ (включаючи фахівців, прибулих «для посилення» з Києва) у взаємодії з місцевими правоохранцями розробили і провели ряд успішних операцій з виявлення і нейтралізації терористичних груп в місті, повідомляє Є | Єдність.інфо.  У цьому контексті рівень терористичної загрози в Одесі відчутно знизився.

Також Тимчук особливу увагу приділяє "контрольній" даті - 2 травня, коли, на його думку, російські спецслужби і проросійські сили в регіоні прогнозовано докладуть значних зусиль для дестабілізації ситуації в області й місті.

У зв'язку з цим від імені координатора групи ІС, народного депутата України Д.Тимчука  направлено відповідне звернення до глави Одеської ОГА з проханням 2 травня (на річницю трагічних подій в Одесі) оголосити в місті й області днем трауру («днем скорботи») і відмінити всі масові заходи в цей день.

До дня Перемоги 9 травня в Одеській області, за даними групи "Інформаційний спротив", спецслужби і правоохоронні органи також організують посилені заходи з забезпечення безпеки масових заходів. 

Читайте також: Одесити зустріли Порошенка криками "Вбивця" і "Слава Україні" (відео)