«Росія 1» покаже фільм до 15-річчя обрання Путіна президентом
Прем'єра документального фільму "Президент" відбудеться 26 квітня.
news-image

26 квітня  в ефірі телеканалу "Росія 1" відбудеться прем'єра документального фільму "Президент". Проект приурочений до 15-річчя перебування у владі Володимира Путіна, передає Є | Єдність.інфо.

Із тізера фільму зрозуміло, що стрічка побудована на інтерв'ю Путіна телеведучому Володимиру Соловйову. Також картина покаже хроніку подій, зйомки особистих операторів президента та інтерв'ю з першими особами держави.

У серпні 1999 року "шпигун КДБ" (на думку іноземних ЗМІ) несподівано був призначений в.о. прем'єр-міністра. Тоді мало кому відомий, сьогодні Путін - один з найвпливовіших світових лідерів. Разом зі своїм лідером піднімалася і Росія. Який шлях пройшла наша країна за останні 15 років? Поворотні моменти великої політики, які вирішили долю світу, геополітичні інтереси, амбіції Росії. Куди президент веде країну сьогодні? - йдеться в анонсі телеканалу.

Нагадаємо, це не перший документальний фільм «Росії 1» за цей рік, заснований на інтерв'ю з російським президентом. 15 березня канал показав картину «Крим. Шлях на Батьківщину» Андрія Кондрашова, в якому Путін розповідає про те, як приєднували півострів.

Путін був обраний президентом Росії 26 березня 2000, а в 2004 році переобраний. З 2008 по 2012 роки він очолював російський уряд. У 2012 році знову обраний на пост глави держави.