Події
21 квітня 2015
Бійці "Торнадо" не визнані учасниками АТО та вже чотири місяці працюють на передовій (ВІДЕО)
120 днів поспіль хлопців обстрілювали з усіх видів озброєння, відправляли на надзвичайно складні ділянки на передовій, але вони вистояли та не втратили оптимізму.
news-image

Як передає Є | Єдність.інфо, про тяжке життя добровольців та не визнання їх командирами написали бійці на офіційній сторінці батальйону у Facebook.

"Воїни світла" стверджують, що знаходяться в зоні АТО ось вже чотири місяці, але вони й далі стоятимуть на стражі незалежності України.

Що б не трапилося, ми твердо вирішили битися за Батьківщину до останньої краплі крові, - стверджує комбат Фріман. - У даний момент наш батальйон - люди без будь-якого статусу учасників АТО. Немає навіть паперів про те, що ми офіційно є міліціонерами. Але ми воювали, перемагали і будемо продовжувати це робити! Тут немає ніяких сумнівів.

Військові говорять, що свідомо пішли боротися із загарбниками. Вони вже знають, наскільки важко протистояти не тільки зовнішньому ворогу, але й постійно долати труднощі і перешкоди, які виникають через відносини командування до добровольців.

Читайте також: "Ми стаємо нікому не потрібними" - бійці батальону про перемир'я (ВІДЕО)