Суспільство
24 квітня 2015
Нові подробиці SMS-скандалу з Мірошником: "обдуреним" шефом виявився брат дружини екс-нардепа
Дружина Мірошника подала на розлучення.
news-image

Стали відомі нові подробиці вчорашнього скандалу з депутатом від "Самопомочі" Андрієм Мірошником, який вже заявив про те, що складає мандат, передає Є.

Безпосереднім шефом Мірошника, якого, судячи з SMS-листування, мав намір обдурити екс-депутат, є глава Комітету Ради з питань інформатизації та зв'язку, почесний президент компанії DataGroup Олександр Данченко.
Також Данченко є старшим братом дружини Мірошника Інни.
Згідно з відкритими джерелами, Олександр Іванович Данченко, 1974 р.н. та Інна Іванівна Данченко, 1980 р.н. були прописані в Голосіївському районі Києва.

Виходить, що Мірошник намагався обдурити на гроші брата своєї дружини (назвав ціну туру на 66 тис. грн більше) і паралельно зізнався в подружній зраді (депутат безпосередньо під час засідання парламенту пише абоненту на і'мя "Оля").

Цілком імовірно, що своїй кар'єрі і, вже в минулому - депутатству, Мірошник зобов'язаний саме братові своєї дружини. Раніше він був звичайним менеджером в компанії DataGroup, якою керує брат його дружини, а потім доріс до директора департаменту бізнесу фіксованого зв'язку і, згодом, народного депутата від "Самопомочі".

Також журналістам від джерел, близьких до сім'ї Мірошника, стало відомо, що його дружина подала на розлучення.

Читайте також: Нардеп Андрій Мірошник під час засідання Ради збирається на Мальдіви та пише коханці (ФОТО)