Політика
27 квітня 2015
Директор Національного антикорупційного бюро призначив собі першого заступника з прокуратури Грузії
Гизо Углава обіймав посаду заступника генерального прокурора Грузії.
news-image

Директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник призначив першим заступником директора бюро Гизо Углаву, передає Є.

На брифінгу Ситник розповів, що Углава працював у прокуратурі Грузії.

Призначено першого заступника директора Національного антикорупційного бюро. На цю посаду я призначив Углаву Гизо Трістановіча. Це - працівник прокуратури Грузії. Він займав там ряд керівних посад, у тому числі посаду заступника генерального прокурора Грузії. Але, скажу відверто, що основним для прийняття рішення було не те, які посади, обіймав Углава, а те яких результатів він досяг у боротьбі з корупцією, і те в чому він зміг взяти участь, коли перебудовувалася нова антикорупційна система Грузії, - заявив Ситник.

Він повідомив, що керівних посад в бюро буде не більше чотирьох. Ситник додав, що два замдиректора будуть відповідати за правоохоронну діяльність.

Перший заступник керуватиме роботою детективів - основною ударною силою бюро. Також перший заступник керуватиме оперативно-технічним підрозділами, а також аналітиками. Другий заступник здійснюватиме правоохоронну діяльність, тобто діяльність силового блоку, - розповів Ситник.
Читайте також: Антикорупційне бюро почне працювати лише через півроку