Суспільство
28 квітня 2015
Харків'ян застерегли від провокацій і конфліктів на травневі свята
Голова Харківської облради Сергій Чернов звернувся до жителів і гостей регіону з проханням уникати провокацій і конфліктів на травневі свята.
news-image

Про це повідомляє Є з посиланням на Інтерфакс-Україна.

Звертаюся до представників політичних партій, суспільних рухів і організацій, всіх, хто знаходиться в ці дні на Слобожанщині, з проханням пам'ятати про необхідність зберігати мир і спокій на нашій землі, уникати конфліктів і провокацій, - говориться у зверненні Сергія Чернова, опублікованому на офіційному сайті облради у вівторок.

Зі свого боку голова облради обіцяє, що влада разом з правоохоронцями зроблять все для забезпечення громадського порядку.

Хоча суспільно-політична обстановка в регіоні залишається напруженою, обласна влада разом з правоохоронними органами зробить все від неї залежне для організації охорони громадського порядку, запобігання проявам екстремізму й ескалації криміногенної ситуації... Усі урочисті заходи, в яких візьмуть участь ветерани Великої Вітчизняної війни, учасники бойових дій, у тому числі й антитерористичної операції на сході України, повинні відбутися у святковій мирній обстановці, - говориться у зверненні.

 

Читайте також: На травневі свята в Києві, Харкові, Дніпропетровську та Одесі є ймовірність провокацій - Аваков