Політика
29 квітня 2015
Віталій Кличко зустрівся з сенаторами групи підтримки України в Сенаті США
Мер Києва попросив про допомогу в реабілітації та адаптації ветеранів АТО
news-image

Віталій Кличко під час візиту до Вашингтону провів зустріч з сенаторами з групи підтримки України в Сенаті США, повідомляє Є з посиланням на сайт КМДА.

Київський міський голова звернувся за допомогою в реабілітації та адаптації до мирного життя ветеранів (українських бійців), які повертаються додому із зони конфлікту на сході України. 

За офіційними даними, 35 300 солдат будуть невдовзі демобілізовані із зони АТО. Київ, як столиця, повинен бути прикладом у наданні необхідної підтримки військовослужбовцям, які повертаються додому.
Тому ми просимо допомоги у наших американських друзів, які мають великий досвід у реабілітації та адаптації ветеранів до мирного життя, – сказав Віталій Кличко.


Як зазначалося, йдеться про наміри створити шість пілотних адміністративних центрів для підтримки ветеранів АТО в Києві, Київській та Житомирській областях, в яких можна буде отримати консультації щодо працевлаштування, виплати належних компенсацій, отримання допомоги сім'ями тих солдатів, які не повернулися додому. 

Читайте також: "Правий сектор" порозумівся з АП щодо вступу до ЗСУ (ФОТО)