Політика
29 квітня 2015
Опозиційний блок звинувачує уряд у переслідуванні
"Влада намагається використовувати правоохоронні органи для політичного переслідування опозиції",- опозиційний блок.
news-image

Прес-служба "Опозиційного блоку" заявила, що нинішня влада через депутатів, які знаходяться при владі, намагаються використовувати правоохоронні органи для політичного переслідування, передає Є

Така заява була викликана відкриттям кримінального провадження проти депутата від "Опозиційного блоку" Юлії Льовочкіної. За словами прес-служби, Генеральна прокуратура відкрила провадження за нібито незаконне зарахування на роботу своїх помічників у минулих скликаннях парламенту.

"Опозиційний блок вважає це політично мотивованими переслідуваннями. Їх мета - дискредитація опозиції. За вісім скликань Верховної Ради народними депутатами були кілька тисяч чоловік, у яких могло бути більш 111 тисяч помічників, з яких майже 15 тисяч отримували зарплату у ВР, але депутатів від влади цікавить абсолютно законне прийняття на роботу тільки двох з них", - йдеться в заяві.

На думку опозиції, це "яскраве свідчення того, що в Україні тривають політичні переслідування". "Опозиційний блок" вважає, що мета коаліції - дискредитація опозиції, адже це дозволяє відвернути увагу суспільства від провальної економічної політики, відсутності реформ і тотальної корупції.