Суспільство
5 травня 2015
Провал Шкіряка в Непалі висміяли в фотожабах
"Рятувальна операція" Зоряна Шкіряка і його дівчини в Непалі обросла масою мемів, фотожаб і насмішок.
news-image

Порція фотожаб і мемів стала реакцією на нездатність відомства Зоряна Шкіряка евакуювати українців з Непалу ось уже п'ятий день, передає Є.

Нагадаємо, 25 квітня в Непалі стався потужний землетрус, після якого ряд країн світу оперативно почали вивіз своїх співгромадян з району лиха. 

30 квітня для евакуації українців Міноборони відправило літак Іл-76 і делегацію на чолі з в.о. голови Держслужби з надзвичайних ситуацій Шкіряком. Разом з ним для освітлення евакуації вилетів цілий пул журналістів і, як з'ясувалося пізніше, дівчина Шкіряка - під виглядом психолога. 

Коли літак прилетів до Індії, виявилося, що він несправний і потребує заміни однієї з деталей. Після того, як її доставили з Києва, з'ясувалося, що вона не підійшла.

Шкіряк повідомив, що для евакуації українців буде відправлений чартерний рейс авіакомпанії "Атлас Джет". У підсумку евакуювати українців, схоже, буде все-таки Іл-76.

За п'ятиденною подорожжю Шкіряка і його дівчини в Непал спостерігає вся країна. Подія перетворилося на скандал і обросло масою мемів, насмішок і історій.

Читайте також: Україна провалила рятувальну операцію в Непалі - нардеп