Події
6 травня 2015
Зорян Шкіряк ночував на льотній смузі (фото)
Поки екіпаж повітряного судна замінював пробите колесо, Зорян Шкіряк зустрітчав світанок на льотній смузі аеропорту Делі.
news-image

Останніми днями вся Україна з цікавістю та захопленням  спостерігає за подорожжю до Непалу в.о. очільника ДСНС Зоряна Шкіряка та з нетерпінням очікує закінчення рятувальної операції, пише Є

Відомо, що з самого початку Шкіряка та його команду супроводжували негаразди. Крім того, виявилося, що Зорян Шкіряк взяв із собою у робочу поїздку свою подругу. З  приводу рятувальної операції в інтернеті з'явилося багато коментарів та "фотожаб".

Нагадаємо, землетрус в Непалі стався 25 квітня. Планувалося, що українці вилетять з Непалу 4 травня. Спочатку в Індію був відправлений літак Міноборони, але в Непал він так і не долетів через поломку. Деталь, яку надіслало Міноборони з Києва, виявилася несправною, тому літак не змогли відремонтувати.

Вчора МЗС України повідомило, що о 23.25 літак ІЛ-76 таки вилетів в з Катманду в Делі. Але і тут команду Зоряна Шкіряка очікувала неприємність. Так, при зупинці в Делі виявилося, що у літака пробилося колесо. 

А поки екіпаж повітряного судна замінював колесо, втомлений Зорян Шкіряк вирішив відпочити та спокійно зустріти індійський світанок. Для цього очільник відомства обрав льотну смугу.  Відповідне фото було зроблено журналістами, які супроводжують Шкіряка.

5.30 ранку. Делі. Після 12 годин сидіння в аеропорту Катманду- зупинка на дозаправку. При гальмуванні порвалося шасі. Тепер кілька годин треба чекати. Поки заправлять баки. Спокійних і умиротворених буддизмом українців розбудила реальність, - написала журналістка Оксана Котова.

Як стало відомо,  Іл-76  з евакуйованими  українцями вилетів з Делі до Баку о 6.35. У Києві борт очікують після 22:00. Сподіваємося, пробите шасі - останне лихо, що супроводжувало цю рятувальну операцію.

Читайте також: Провал Шкіряка в Непалі висміяли в фотожабах