Суспільство
7 травня 2015
Подругу Шкіряка розчарував факт, що суспільство не оцінило її шляхетність і безкорисливість
Катерина Храмова запевняє, що їздила рятувати українців з Непалу за свій рахунок.
news-image

Катерина Храмова, яка літала з в. о. голови Держслужби з надзвичайних ситуацій Зоряном Шкіряком в Непал, стверджує, що дорогу оплатила самостійно і поїхала туди з "благородною місією". Про це йдеться в повідомленні, опублікованому на її сторінці в Facebook, передає Є.

Сьогодні нарешті наш "злощасний літак" повернувся з "благородної місії" з Катманду...Мені дуже шкода, що мій щирий порив допомогти людям, був так викривлено витлумачений для того, щоб зіпсувати репутацію Зоряна Шкіряка, - написала Храмова.

За словами Храмової, поїздка до Непалу була її особистою ініціативою, і всі витрати вона взяла на себе.

Хочу зазначити, що неодноразово була в Індії і знаю специфіку цієї країни, тому дуже добре розумію менталітет людей, які приїжджають до Непалу...В Катманду знаходилася поруч з потерпілими, прибуваючи з ними в тісному контакті, підтримуючи їх фізичний стан і моральний дух. Спали ми на підлозі в спальниках без всяких зручностей, милися в туалеті без душу та гарячої води, - розповіла Катерина Храмова.

Разом з тим, Храмову розчарував факт, що суспільство не оцінило її шляхетність і безкорисливість.

Мені дуже сумно і печально усвідомлювати, що в нашому суспільстві так багато людей, які не вірять у благородство і безкорисливість і в усьому бачать тільки погане ... - написала жінка.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Шкіряк взяв з собою Храмову, яку називають його цивільною дружиною, для участі в рятувальній операції з постраждалого від землетрусу Непалу. Шкіряк пояснив, що Храмова брала участь в операції як волонтер і людина, яка знає східні практики.  

Читайте також: Шкіряк розповів, чому українців довго евакуйовували, та пояснив, чому взяв у Непал свою подругу