Війна
10 травня 2015
"Логіка Петра Порошенка шкодить обороноздатності країни",- Ярош
Лідер "Правого сектора", Дмитро Ярош прокоментував ситуацію про розгін навчального центру ДУК.
news-image

На днях протидія ДУК зі сторони влади знову посилилася, інформує Є

За інформацією з офіційного сайту "Правого сектору" Генштаб “АТО” вимагає звільнити територію навчального центру “Десна”. Лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош зазначив, що все це відверта провокація проти всього добровольчого руху.

“Все, що відбувається є дуже дивним і підозрілим, враховуючи те, що я погодився зайняти посаду радника голови Генерального штабу, такі рішення приймаються без мого відома. Абсолютно зрозуміло, що такі рішення приймаються виключно на рівні президента і логіка Петра Порошенка тут абсолютно не ясна і відверто шкодить обороноздатності країни. Прийняття таких рішень під час війни межує зі зрадництвом”, – заявив Дмитро Ярош.

За словами нардепа, він йде на компроміси із владою і це вона розглядає як слабкість. Але Ярош запевняє, що насправді це не слабкість, а небажання дестабілізувати ситуацію в державі.

"Ми неодноразово заявляли, що “розкачувати” владу в нинішній ситуації шкідливо для держави. Проте останні події навколо Добровольчого Корпусу “Правий сектор” є для влади просто нищівними.",- підсумував Ярош.

Нагадаємо, що це не перша спроба спровокувати “Правий сектор”. 

Читайте також: Добровольців "Правого сектору" оточили військові ЗСУ