Події
12 травня 2015
Лавров подарував Керрі патріотичний "суповий набір"
Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров подарував державному секретареві США Джону Керрі краснодарські помідори, картоплю і футболку з символікою Перемоги.
news-image

Про це в своєму Facebook повідомила заступник директора Департаменту інформації і друку Міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова, пише Є.

"С.Лавров подарував Дж.Керри краснодарські помідори і картоплю, що знаходиться в родинних зв'язках з тією, яку свого часу йому привіз американський колега. А ще Дж.Керри відвезе до Вашингтона футболку з символікою Перемоги", - написала вона.

Джон Керрі відповів більш витончено і дипломатично. За даними Захарової, Керрі у свою чергу підніс Лаврову список цитат російських ЗМІ, які, "на його думку, не відображають реальний потенціал масштабних російсько-американських стосунків, які, за його переконанням, потребують поліпшення". 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент Росії  і державний секретар США Джон Керрі не обговорюватимуть тему санкцій на зустрічі, яка пройдет 12 травня в Сочі.

Читайте також: Керрі поїде до Сочі щоб обговорити з Лавровим події в Україні