Київ
12 травня 2015
У столиці службовий собака за півгодини після початку слідчих дій знайшов вбивцю (фото, відео)
Киянин у власній квартирі вбив одного зі своїх знайомих та поранив іншого. Зловмисник з місця скоєння злочину втік.
news-image

Близько першої ночі до чергової частини Дніпровського районного управління столичної міліції надійшло повідомлення, що в одній із квартир вбили чоловіка, пише «Є» із посиланням на прес-службу ГУМВС в м. Києві.

На місце події прибула слідчо-оперативна група райуправління. В помешканні, крім небіжчика було виявлено ще одного потерпілого з ножовим пораненням обличчя.

Постраждалий повідомив, що приїхав з братом погостювати до товариша. Чоловіків об’єднувало спільне кримінальне минуле - разом відбували покарання у в’язниці. Під час розпиття спиртних напоїв між ними виникла словесна перепалка, яка переросла в бійку. 40-річний господар квартири вхопив ніж та наніс удар в область шиї старшому братові. Від отриманих поранень той помер. Молодшому порізав щоку. Зрозумівши, що накоїв, лиходій кинувся навтьоки, - повідомляє прес-служба.

Для розшуку підозрюваного була задіяна кінологічна служба. Службова вівчарка почала працювати по сліду. Менше ніж за півгодини пес на вулиці привів міліціонерів до злодія. Зловмисник мав намір позбутися одягу, в якому вчинив злочин. Тому пішов на сусідню вулицю до баків зі сміттям. Саме там його і затримали.

Речові докази – одяг і ніж з плямами бурого кольору - вилучено та направлено для проведення експертизи.

Наразі розпочато кримінальне провадження за статтею 115 КК України (умисне вбивство). Затриманому загрожує довічне позбавлення волі.

Читайте також: У Києві горе-злодій випав з вікна квартири, яку грабував