Київ
15 травня 2015
У Києві голий чоловік розгулював по центру дороги
У Голосіївському районі Києва по центру проїжджої частини йшов голий чоловік.
news-image

Він йшов по дорозі по вулиці Миколи Грінченка, не звертаючи увагу на машини і сигнали світлофора. Співробітник Служби порятунку Сергій Лоянич, який став очевидцем подій, сказав, що співробітники ДАІ, які проїжджали повз, спочатку не відреагували на голого чоловіка на дорозі, передає «Є».

Але Сергій Лоянич наполіг на тому, що ситуацію потрібно втрутитися, повідомляє Сьогодні.

"Даішники його окликнули, але він пройшов повз, не відреагувавши. Далі вони поїхали за ним. На перехресті Грінченка він повернув і перейшов на тротуар, побачивши, що за ним їде авто ДАІ. Потім деякий час петляв по дорозі. І біля заправки на Ізюмської співробітники ДАІ його зупинили", – розповів співробітник Служби порятунку.

За словами Лоянича, працівники ДАІ вели себе з пішоходом ввічливо, при опитуванні не було ні жартів, ні насмішок в його адресу. Вони запропонували одягнути його в речі, які у них були при собі. Але пішохід відмовлявся одягатися і сідати в автомобіль – казав, що йому і так добре.

Коли чоловіка зупинили, очевидець викликав "швидку допомогу" з психіатричного відділення. Медики добиралися до місця події близько 50 хвилин. Все це час голий хлопець стояв біля машини, ні на що не реагуючи, зі "скляним" поглядом. Потім він раптово прийшов в себе, назвав своє ім'я і розповів, що вранці ходив до Адміністрації президента, але його туди не пустили, потім сходив на пляж засмагати, після цього пішов у спорткомплекс, звідки вже вийшов голим. У результаті чоловіка госпіталізували в психіатричну клініку.