Політика
15 травня 2015
Опозиція чекає на "труп коаліції", але марно - Яценюк
Так метафорично відповів сьогодні у Верховній раді прем'єр-міністр Арсеній Яценюк на питання Олега Ляшка щодо тарифів.
news-image

Як повідомляє «Є» з посиланням на Українську правду, прем’єр-міністр Арсеній Яценюк наголосив, що опозиція чекає, доки прозахідна коаліція розвалиться і буде реалізовано російський сценарій, тому представники коаліції мають забезпечити єдність.

Зараз іде політична і брехлива дискусія про розміри тарифів. Для того, щоб зняти дискусію і упереджуючи зразу питання наших політичних друзів із коаліції – тому що опозиції зараз не треба нічого робити, вони зараз вилізли на пальму і чекають, доки пропливе труп демократичної коаліції..., - сказав він.

Яценюк також підкреслив, що "автори цього чудового сюжету, які сидять у цій залі, вони це робили у 2004-му і 2005 році", проте цього разу в них нічого не вийде.

І я певен у тому, що кожен відповідальний член коаліції усвідомлює, що сценарій, який напрацювали у Москві, а реалізовують у Києві щодо дострокових парламентських виборів, щодо розвалу парламентської коаліції і знищення як прозахідного уряду, так і прозахідної коаліції, так і прозахідного президента буде провалений і ніколи не буде реалізований завдяки нашій єдності, - заявив він.

 

Читайте також: У Раду завітали Яценюк і нардепи першого скликання