Суспільство
18 травня 2015
Заступником директора Антикорупційного бюро став учасник АТО
Директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник призначив своїм заступником Анатолія Новака, який є учасником антитерористичної операції.
news-image

Як повідомляє «Є», Ситник заявив, що призначив своїм другим заступником Новака, який відповідатиме за формування силового блоку бюро.

Анатолій Новак брав участь у бойових діях, має три вищі освіти, зокрема, правознавство і психологія, є кандидатом економічних наук, — заявив Ситник, знайомлячи його з громадськістю в Українському кризовому медіа-центрі. - Це людина, яка здатна сформувати бойовий підрозділ Національного антикорупційного бюро України. Завданнями цього підрозділу будуть затримання підозрюваних та забезпечення безпеки працівників самого бюро та учасників кримінального провадження.

За словами Ситника, він також призначив третього заступника, що відповідатиме за фінанси. А незабаром буде призначено четвертого.

Нагадаємо, першим заступником Ситника є Гізо Углава, який відповідає за підрозділ детективів, операційно-технічне управління та підрозділ аналітики.

 

Читайте також: Директор Національного антикорупційного бюро призначив собі першого заступника з прокуратури Грузії