Київ
19 травня 2015
"Київпастранс" за селфі у вишиванці подарує безкоштовний проїзний
"Київпастранс" запрошує взяти участь в акції та виграти проїзний на червень.
news-image

Про це повідомляє прес-служба КМДА, передає «Є».

У День української вишиванки, 21 травня, "Київпастранс" запрошує взяти участь в акції та виграти проїзний на червень. За умовами акції потрібно вдягнути 21 травня вишиванку та сфотографуватися із одягненим у вишиванку кондуктором у трамваї, тролейбусі чи автобусі.

Фото слід надіслати на сторінку комунального підприємства у Facebook.

Найпатріотичніші фотознімки учасників, які виконають всі умови акції, візьмуть участь у розіграші трьох проїзних квитків на три види транспорту на червень 2015 року. Учасникам необхідно бути прихильником сторінки та поділитися своєю участю з друзями у хроніці особистого профілю. Акція триватиме один день – 21 травня (фото можна надіслати лише 21 травня). Переможці будуть визначені за допомогою сервісу random.org та оголошені 22 травня.

День вишиванки – всеукраїнське свято, свято національної єдності, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого одягу, а також об’єднати українців. Я підтримую ініціативу колективу щодо відзначення Дня української вишиванки та особисто вдягну вишиванку 21 травня. Приєднуйтесь до нас, будемо раді бачити вас в національному вбранні, – сказав генеральний директор КП "Київпастранс" Сергій Майзель.