Київ
20 травня 2015
У Києві під час бійки на будівництві на Осокорках постраждали 15 міліціонерів
Правоохоронцями встановлено 20 осіб, які влаштовували безлад на будівельному майданчику.
news-image

На Осокорках у Києві внаслідок сутички активістів, які протестують проти спорудження нового ТРЦ, і міліціонерів, 15 правоохоронців потрапили до лікарні з ушкодженнями різного ступеня тяжкості, передає «Є».

Як повідомляє прес-служба столичної міліції, постраждалі доставлені в лікарню для надання допомоги в умовах стаціонару.

Правоохоронцями встановлено 20 осіб, які влаштовували безлад на будівельному майданчику. Зараз готуються матеріали на їхнє затримання.

Зібрані відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим відділом Дарницького РУ ГУМВС України в місті Києві відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 КК України ("Хуліганство"). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від трьох до семи років.

Як повідомлялося, у Києві навколо скандальної забудови біля метро Осокорки, де планують побудувати новий торгово-розважальний центр Le Boulevard, відбувалися сутички між місцевими жителями, правоохоронцями і невідомими в камуфляжі.

Читайте також: Незабаром всі бажаючі можуть ознайомитися з інформацією про ділянки, на які видавалися містобудівні умови та обмеження