Суспільство
25 травня 2015
Пушкова висміяли за його невігластво в політиці Польщі
Депутата Держдуми, голову комітету з міжнародних справ Олексія Пушкова висміяли за зловтішання з приводу поразки чинного президента Польщі Броніслава Коморовського на виборах.
news-image

Відповідні заяви у соцмережах опублікували головний редактор "Ехо Москви" Олексій Венедиктов та радник голови МВС Зорян Шкіряк, передає «Є» з посиланням на Еспресо.TV.

Так, Пушков у своєму Twіtter написав:

Поляки позбулися Коморовського. Ненависті до Росії виявилося недостатньо для перемоги на виборах. Урок його колегам із сусідніх країн.

У свою чергу головний редактор "Ехо Москви" Олексій Венедиктов вказав, що новообраний президент Польщі Анджей Дуда куди жорсткіше ставиться до Росії.

У Польщі президентом став більш критично налаштований до Росії кандидат. А деякі депутати радіють "покаранню Коморовському за русофобію", -натякнув він у своєму Twitter на реакцію Пушкова.

Що ж стосується реакції з України на результати виборів у Польщі, то радник глави МВС Зорян Шкіряк схвально висловився на адресу Дуди.

Представника опозиційної партії "Право і справедливість" Анджея Дуди на президентських виборах у Польщі - це великий позитив і плюс для України! Так, його позиція по відношенню до Путіна, агресії РФ і війни на Донбасі - значно жорсткіша і більш рішуча, ніж у Коморовського. Переконаний, що Анджей Дуда буде справжнім другом і соратником нашої країни, підтримуючи і захищаючи наші інтереси в ЄС! Отже, вітаємо з перемогою! До нових звершень та плідної співпраці! - написав Шкіряк на своїй сторінці в Facebook

Нагадаємо, вчора 24 травня відбувся другий тур президентських виборів, в якому, за попередніми підрахунками, перемагає Анджей Дуда.

Читайте також: Очікувана реакція Кремля: Турчинов продає Україну