Події
27 травня 2015
У столиці затримано 22-річного молодика, який вчора скоїв розбійний напад на банк
Уродженець Полтавської області раніше вже мав проблеми із законом - він був тричі засуджений за крадіжки.
news-image

Як вчора повідомляла прес-служба ГУМВС України в місті Києві, вчора об 11.36 по спецлінії "102" надійшло повідомлення, що скоєно напад на одне з банківських відділень у Голосіївському районі столиці, передає «Є».

Зловмисник, погрожуючи предметом схожим на зброю, вимагав у персоналу фінансової установи гроші. На підтвердження своїх намірів грабіжник здійснив постріл в перегородку між двома залами банку. Ніхто з присутніх не постраждав.

Отримавши муляж пачки грошових купюр, зловмисник зник з місця події.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів було затримано підозрюваного у скоєнні розбійного нападу.

Безробітний 22-річний уродженець Полтавської області уже ввечір давав пояснення правоохоронцям щодо зухвалого пограбування банку. Незважаючи на свій молодий вік, хлопець уже тричі був судимий. У 2008, 2009 та 2014 роках він притягувався до відповідальності за крадіжки, в тому числі й у великих розмірах та з проникненням в житло чи інше приміщення. У затриманого вилучено автомобіль марки «Мерседес», на якому він, очевидно, зник з місця злочину, - йдеться в повідомленні відомства.

Чоловіка затримано за підозрою в скоєнні злочину в порядку ст. 208 КПК України до обрання судом йому міри запобіжного заходу. Слідчим відділом Голосіївського РУ ГУМВС України в місті Києві відносно затриманого відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 Кк України «Розбій».

Наразі перевіряється інформація щодо причетності цього молодика до скоєння інших кримінальних правопорушень на території столиці.

Читайте також: Конфлікт у київській маршрутці закінчився пограбуванням