Джамала почала новий флешмоб на підтримку хворих дітей (відео)
Головна мета заходу - привернути увагу до ВІЛ-інфікованих і хворих на СНІД дітей, що перебувають у лікарні ОХМАТДИТ.
news-image

Співачка Джамала розпочала новий флешмоб "LoveChallenge" на підтримку благодійного проекту "Small Heart with Art". Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, повідомляє «Є».

Я починаю лав челландж, який проходить на підтримку благодійного проекту Small Heart with Art, мета якого - привернути увагу до ВІЛ-інфікованих та хворих на СНІД дітей лікарні ОХМАТДИТ, а також зібрати трохи грошей на добру справу - матеріали для художнього розпису та благоустрою корпусу в якому лежать ці дітки. Розписувати ОХМАТДИТ будуть кращі українські художники, - написала Джамала.
Оскільки це "LoveChallenge", зазнаюся у коханні дітям усього світу, аби вони були здорові та щасливі, - додала співачка.
Читайте також: До річниці депортації кримських татар Джамала презентувала нову пісню "Шлях додому" (ВІДЕО)
 

Я начинаю лав челландж, который проходит в поддержку благотворительного проекта Small Heart with Art, цель которого – привлечь внимания к ВИЧ-инфицированным и больным СПИДом детям больницы ОХМАТДЕТ, а также собрать немного денег на хорошее дело – материалы для художественной росписи и благоустройства корпуса в котором лежат эти детки. Расписывать ОХМАТДЕТ будут лучшие украинские художники. Поскольку это лав челландж, признаюсь в любви детям всего мира, чтоб они были здоровы и счастливы!Вы можете пожертвовать сумму на хорошее дело через сайт smallheartwithart.org И передаю эстафету своим коллегам Kateryna Rogovaya Nata Zhyzhchenko и Alloise Richter!. #smallheartwithart #охматдет #lovechallenge #kidswithaids Jamala | Джамала

Posted by Jamala Jamaladynova on 26 Май 2015 г.