Події
29 травня 2015
Льовочкіна вдруге викликали на допит по справі вбивства Калашникова
Правоохоронці повторно викликають на допит до Головного слідчого управління нардепа "Опозиційного блоку" Сергія Льовочкіна у справі вбивства екс-регіонала.
news-image

Як повідомляє «Є» із посиланням на прес-службу МВС, Сергію Льовочкіну повторно направили повістку для проведення допиту через неявку у перший раз.

Повідомляють, що 28 травня Сергій Льовочкін не з'явився на допит у рамках розслідування вбивства екс-нардепа Олега Калашнікова, - сказали у міліції. - Слідчі з'ясовуватимуть їхні взаємовідносини, коло спілкування, наявність можливих боргових зобов'язань, конфліктних ситуацій, погроз, спільних проектів, у тому числі – пов'язаних із "Партією Регіонів" та передвиборчою компанією. 

Нагадаємо, раніше глава МВС Арсен Аваков заявив, що Калашников в бесідах з рідними і близькими розповідав про конфлікт із Льовочкіним і Сергієм Клюєвим.

Олег Калашников був убитий 15 квітня на порозі власної квартири. Міліція розслідує кримінальне провадження за статтею "Умисне вбивство". Мовляв Льовочкін і Клюєв винні були Калашникову великі суми грошей за організацію політичних акцій.

Читайте також: Льовочкін не з’явився на допит в МВС