Київ
29 травня 2015
Київські правоохоронці затримали злочинців "на гарячому" із "здобиччю" у 65 тисяч гривень та 800 доларів, відібраних у жертви
У Києві затримані грабіжники, що знаходили себе "жертв" через Інтернет.
news-image

Як повідомили у прес-службі ГУМВС в м.Києві , грабіжники шукали собі "жертв" через Інтернет, передає «Є».

 Молодики розмістили оголошення, в якому пропонували продати валюту по вигідному курсу. На цю об’яву зразу ж відгукнувся 25-річний киянин: йому вкрай були необхідні долари для сплати кредиту.

Про зустріч домовилися у парку Голосіївського району. Ні про що не здогадуючись, покупець валюти прийшов сам і приніс гроші - 65000 гривень та 800 доларів. Зі слів потерпілого, до нього підійшов хлопець і попросив пройти до офісу. Стежка вилась між високими кущами, але це його не налякало. 
І він пішов в напрямку лісу. Вже через десять кроків на молодика з грошима напали троє невідомих, повалили його на землю, вирвали сумку з рук, і розбіглися у різних напрямках, - йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

Потерпілий зателефонував в службу «102». Прибувши на місце і  вислухавши розповідь потерпілого, правоохоронці почали відпрацьовувати територію.

Цікаво, що двох зловмисників виявили та затримали беспосередньо у парку: ті спокійно гуляли, наче й нічого не трапилося. Ще двох працівники карного розшуку Голосіївського РУ затримали за місцем проживання.

У ході проведення слідчих та оперативних дій  доведено провину двох фігурантів - 17-ти та 19-ти років.

Слідчим відділом Голосіївського РУ їм оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 ККУ – відкрите викрадення чужого майна (грабіж). Проводиться  розслідування.

Читайте також: У столиці затримано 22-річного молодика, який вчора скоїв розбійний напад на банк