Події
30 травня 2015
У Києві співробітники міліції були змушені відкрити вогонь по автомобілю (відео)
У Києві ввечері 29 травня співробітники міліції були змушені відкрити вогонь по автомобілю, яких намагався від них втекти.
news-image

Як повідомляє прес-служба ГУ МВС в Києві, після дев’ятої вечора наряд патрульної служби міліції, що працював на території Голосіївського району столиці, звернув увагу на автомобіль Daewoo Lanos з двома особами у салоні. Поведінка чоловіків у машині викликала підозру.

Побачивши, що міліціонери наближаються до авто, Lanos набрав швидкість, а патруль почав переслідування.

Daewoo Lanos намагався «відірватися» від правоохоронців, зухвало порушуючи правила дорожнього руху: значне перевищення швидкості, проїзд перехрестя на червоне світло світлофора, виїзд на зустрічну смугу, перетинаючи подвійну суцільну лінію дорожньої розмітки. Дорогою правопорушники викидали через вікна пакетики з невідомою речовиною, - зазначили у відомстві.

За інформацією правоохоронців, погоня закінчилася у Дніпровському районі.

Саме там міліцейський патруль порівнявся з автомобілем правопорушників. У переслідуваному авто чоловіки дістали предмет, схожий на пістолет. Інспектори міліції, діючи на випередження, зробили декілька попереджувальних пострілів з табельної зброї вгору. Коли зловмисники не відреагували на дії правоохоронців, міліціонери намагалися зупинити транспортний засіб порушників шляхом пошкодження, - додали у прес-службі.

Підозрілих осіб затримали. Одного з правопорушників, який отримав поранення, каретою швидкої допомоги направили до лікарні. Другого доставили до районного управління міліції.

З автомобіля затриманих працівники слідчо-оперативної групи вилучили залишки суміші, схожої на наркотичну речовину, а також предмети схожі на пістолет, запал і гранату.