Резонанс
31 травня 2015
Донька президента ФІФА вважає, що її батько став жертвою змови
Сам Зепп Блаттер також заявляє про спроби його дискредитувати.
news-image

Донька президента ФІФА Зеппа Блаттера вважає, що її батько став жертвою позалаштункової змови. Про це Корін Блаттер сказала кореспонденту ВВС, повідомляє «Є».

Ніхто не без вини, але він не та людина, яка бере гроші, - сказала вона, коментуючи останні підозри у корупції вищих чиновників ФІФА.

Ім'я Зеппа Блаттера не згадується у корупційному скандалі, сам він неодноразово заявляв про безпідставність звинувачень на адресу організації.

Корін Блаттер сказала, що має на увазі можливу змову напередодні переобрання керівника світового футболу.

Усе це сталося тільки для того, щоб дискредитувати його настільки, щоб він пішов у відставку. Але я можу сказати вам, що через два-три тижні ніхто не говоритиме про це більше, - сказала пані Блаттер.

Раніше переобраний президент ФІФА Зепп Блаттер засудив те, що він назвав "кампанією ненависті" з боку європейських чиновників щодо футбольної федерації.

Пан Блаттер вислолював підозри, що арешти посадовців ФІФА були спробою "перешкодити з'їзду", на якому його переобрали.

У той же час, багато європейських футбольних країн стурбовано відреагували на переобрання Зеппа Блаттера президентом ФІФА.

Голова Футбольної асоціації Данії назвав це "поразкою прозорості", а голова англійської федерації сказав, що може підтримати бойкот Чемпіонату Світу.

Водночас господар наступного чемпіонату-2018, Росія, заявила, що задоволена переобранням пана Блаттера.

Читайте також: Британський журналіст заявив, що це він "здав" корупціонерів FIFA